celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 403

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » TV, DVD, video » DVD přehrávače » Bluray lg bd6703d přehrávač xx prodáno xx 

Bluray lg bd6703d přehrávač xx prodáno xx

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii DVD přehrávače.

Bluray lg bd6703d přehrávač xx prodáno xx

Číslo inzerátu: 2753809
inzerát vložen: 19.6. 2014 19:55
Blu-ray přehrávač LG BD670 je výborně vybaveným přehrávačem za rozumnou cenu, který kromě standardních CD a DVD disků umí přehrávat i blu-ray disky s filmy ve 3D rozlišení. Postačí pouze Váš 3D televizor propojit s přehrávačem LG BD670 pomocí vhodného HDMI kabelu a na oči nasadit 3D brýle. Z uvedených disků je možné přehrávat většinu dostupných typů souborů. Nezáleží při tom na tom, zda si budete chtít pustit film, poslouchat hudbu nebo prohlížet fotografie. Díky připojení k Vašemu televizoru pomocí HDMI kabelu navíc přehrávač LG BD670 zvýší kvalitu obrazu u filmů na DVD discích, jelikož automaticky dopočítává chybějící obrazová políčka. Vy tak uvidíte filmy na Vašich DVD discích ve kvalitě, kterou dnes nabízí pouze filmy na blu-ray discích. Blu-ray přehrávač umí i přehrávat soubory z připojeného externího disku nebo flash disku díky přítomnosti USB slotu. U všech filmů je samozřejmostí i přehrávání titulků. Velkou výhodou přehrávače LG BD670 je jeho schopnost přehrávání souborů uložených v počítači přímo na obrazovce televizoru. K Vašemu počítači se umí přehrávač LG BD670 připojit kabelově i bezdrátově díky zabudovanému WI-FI modulu. Zajímavé rozšíření využití přehrávače LG BD670 nabízí připojení k internetu. Díky němu získáte přístup k mnoha zábavným aplikacím ( galerie obrázků, předpověď počasí, poslech internetových rádií, virtuální videopůjčovna a jiné ), ale i vstupenku k bonusovým materiálům, které se nevešly na právě přehrávaný blu-ray disk. Je tak skutečně na Vás, jaký způsob přehrávání filmů zvolíte, přehrávač LG BD670 Vám k tomu nabízí všechny myslitelné cesty a nechává výběr skutečně pouze na Vás. Vyberte z filmu na blu-ray disku, filmu na USB disku, filmu uloženém přímo ve Vašem počítači nebo si vyberte film ve Vaší soukromé videopůjčovně.

Zmíněný USB slot můžete také využít při převádění hudebních souborů do formátů MP3. Stačí pouze do přehrávače LG BD670 vložit hudební CD a flash disk, stisknout tlačítko a písničky z hudebního CD se automaticky začnou ukládat jako MP3 soubory na vložený flash disk.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6772)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01