celkem inzerátů: 10 515  |  inzerce za 24 hodin: 449

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Horská kola, MTB » Jízdní horské kolo velamos(panter),velikosti 26 palců 

Jízdní horské kolo velamos(panter),velikosti 26 palců

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Horská kola, MTB.

Jízdní horské kolo velamos(panter),velikosti 26 palců

Číslo inzerátu: 2754266
inzerát vložen: 25.9. 2014 21:14
Nabízíme k prodeji zachovalé a plně funkční horské jízdní kolo,české výroby, zn. velamos, typ panter, odpružené na předním i zadním kole, o velikosti kol 26 palců.
stav a provedení nabízeného kola, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízené kolo je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po - pá 10 - 12 a 14 - 17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě. upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. jste-li však z daleka, je možno se domluvit a zaslat kolo na dobírku, poštovné a balné je + 200 kč k ceně kola.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (chalupářský bazar - prodejní sklad zprostředkování prodeje použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu)) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13 - 17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
je-li to pro vás výhodnější, je možno se domluvit na převezení zboží k odběru mezi našimi provozovnami a to bezplatně.
cena k jednání je uvedena.
u nás je vždy z čeho si vybrat!!!!!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6044)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01