celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 1084

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » kočárek Bébécar Stylo AT 

kočárek Bébécar Stylo AT

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

kočárek Bébécar Stylo AT

Číslo inzerátu: 2766241
inzerát vložen: 24.7. 2014 12:05
Prodám kočárek bebécar stylo at tmavě modré barvy – 3 kombinace (hluboký kočár, sporťák, autosedačka) – vše lze nasadit na podvozek po i proti směru jízdy.
kupovaný 2010 – po jednom dítěti, málo opotřebený ve výborném stavu.

podvozek odpružený, skvěle houpací v černé barvě, nafukovací kola, přední otočná s možností aretace, vhodný i do terénu i na zimu do sněhu. díky nastavitelnému madlu vhodný i pro vysoké rodič, snadné skládání.

hluboká korba - prostorná s možností nastavení sklonu zad, vyjímatelná pratelná vložka, nastavitelná stínící stříška s možností větrání v létě. příslušenství: nánožník, moskytiéra, pláštěnka, taška.

sporťák - 3 polohy zad (skoro až do lehu), 3 polohy opěrky nohou (i vodorovně), 5ti bodové pásy s polstrováním v oblasti ramen, nepromokavý nánožník prodloužený, možností připojení stříšky proti slunci z hluboké korby.

autosedačka 0-9 kg: originál bébécar, 5ti bodové pásy, odnímatelná vložka pro nejmenší, odnímatelná boudička, extra nánožník, madlo lze sklopit úplně dolů pro pohodlné vyjmutí miminka, sedačka má ze spoda držák, kterým se buď zafixuje pevně na podlaze, nebo po jeho sklopení lze sedačkou houpat, lehce se nacvakne na podvozek.

původní cena: 17 900 kč

ke každé části kočárku k dispozici manuál.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01