celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 431

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Herní konzole » Ostatní » Watch dogs 

Watch dogs

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Watch dogs

Číslo inzerátu: 2776925
inzerát vložen: 3.11. 2014 15:02
Stačí pár pohybů prstem. spojíme se s přáteli. koupíme nejnovější vymoženosti. ale stejně jednoduchým pohybem se za námi dokáže plížit stín. s každým připojením necháváme digitální stopu, která sleduje každý náš pohyb a akci, ať se nám to líbí nebo ne. a nejsou to jen lidé.
hra obsahuje české titulky!
všechna hlavní města jsou propojena, městská infrastuktura je sledována a kontolována složitými operačními systémy.ve watch_dogs se tento systém nazývá central opening system (ctos), ovládá téměř každý kousek města a drží klíčové informace o každém obyvateli města.
hrajete za aiden pearce, brilantního hackera bývalého kriminálníka, jehož trestní minulost vedla k násilné rodinné tragédii. nyní pátrá po těch, kteří ublížili jeho rodině. využívá připojení k městské síti, všudypřítomné bezpečnostní kamery, stahuje osobní údaje, sleduje všechny, kteří jej obklopují a dokáže ovládat semafory.využijte město chicago jako svou zbraň a pomstěte se podle svého.
hack the city
watch_dogs se odehrává v plně simulovaném a živém městě, kde pomocí smartphonu máte real-time kontrolu nad infrastrukturou města. uvězněte svého nepřítele v zácpě, díky ovládání semaforů, zastavte si vlak, jak je vám libo, těsně unikněte zvednutím mostu, tak že útočníci nemohou projet. cokoliv napojeno na systém se může stát zbraní.
street justice
žijete v chicagu, kde se na násilí odpovídá násilím. zneškodněte nepřítele pomocí údérů pálkou, nebo zažijte přestřelku, jako nikdy předtím. budete mít přístup k více než 30 tradičním zbraním.
high octanes pomocí uznávaného studia ubisoft reflections, které je uznáváno za driver sérii, watch_dogs nabízí více než 65 vozidel.
everything is under control
disrupt, zbrusu nový engine vytvořený speciálně pro watch_dogs, hře dodává neuvěřite

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6905)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01