celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Prodej bytu 2 + kk 

Prodej bytu 2 + kk

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Prodej bytu 2 + kk

Číslo inzerátu: 2781115
inzerát vložen: 2.9. 2014 17:46
Nabízíme k prodeji byt v OV 2+kk 52 m2 s balkonem, který je ve 3. podlaží panelového domu v Brně Bohunicích, s krásnou lodžií asi 8 m2.

Byt je určen k investici. Aktuálně v něm bydlí 92-ti letý pán s věcným břemenem na dožití (respektive pokud bude soběstačný, pak by asi šel k synovi). Nájemník si platí veškeré náklady na bydlením sám. Majitel bytu platí jen roční daň z nemovitostí. Na byt tedy lze vzít hypoteční úvěr jen v případě, že budete ručit jinou hotovostí.

Byt je v původním udržovaném stavu. Na domě probíhá revitalizace, dům má novou střechu, zateplené sklepy, zateplenu jednu stranu domu a nové stupačky. Chystá se ještě výměna oken, které jsou k tíži majitelů bytů a po té zateplení čelních stran domu. Ve fondu oprav je nyní naspořena částka, která by tuto investici měla pokrýt.V budoucnu bude potřeba ještě vyměnit výtah. SVJ v této chvíli nemá dluh.

V uvedeném bytě je nové okno jen v ložnici, v obývacím pokoji se okno bude teprve měnit.

Měsíční náklady: 2.394,- Kč vč. tepla a fondu oprav + inkaso dle spotřeby.

Orientace bytu je na západ.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01