celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Kříženci » Opuštěná Sofinka a Šarlotka 

Opuštěná Sofinka a Šarlotka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kříženci.

Opuštěná Sofinka a Šarlotka

Číslo inzerátu: 2789610
inzerát vložen: 25.9. 2014 22:16
Černá Sofinka, bílá Šarlotka,, které panička, po té co přišla v exekuci o byt, nechala na pospas osudu, černá kočička, je naprosto nekonfliktní, mladá, a přítulná, když je příležitost, moc si užívá mazlení je zvědavá, časem by se odvážila i ven, bílá je starší, bojí se hluku a cizích lidí, na nové prostředí si hůř zvyká.,je
schovaná, na jídlo jsem ji musela sundávat ze skříně, byla úplně ztuhlá strachy, z počátku málo jí- , je pro ni důležité, aby Sofinka zůstala s ní, je pro ni záchytný bod, mají se moc rády, černá ji dodává odvahu, chodí za ní do schovek , uklidňuje jí, vůbec si netroufám říct, jak by to s bílou dopadlo, kdyby zůstala sama- možná by se rozhodla odejít, vyhráno je, když přijde a několikrát vás pohladí pacičkou- chce taky pozornost. byli s nimi i 2 kocouři, ti už domovy našli, nechceme jí sebrat i Sofinku. Hledám pro ně klidný domov, všem zachráncům předem děkujeme, dám je jen do pozlacených rukou. Dita. 607707537.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1193)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01