celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 343

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Sedačky, křesla » elektericky stavitelné(polohovatelné) speciální křeslo 

elektericky stavitelné(polohovatelné) speciální křeslo

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sedačky, křesla.

elektericky stavitelné(polohovatelné) speciální křeslo

Číslo inzerátu: 2795516
inzerát vložen: 18.12. 2014 09:14
Nabízíme k prodeji velice zajímavé, elektricky polohovatelné křeslo. nastavením lze rozložit s výsuvnou podnožkou, tak jako lze nastavit zdvih ze sedu ke vstávání. křeslo je plně funkční, materiál je kůže.
vnitření šířka sedáku je 48 cm, hloubka 50 cm, šířka křesla měří 80 cm, celková hloubka křesla 85 cm v základní poloze vsedě. tak jako v této poloze je výška sedu od země 46 cm, zdvižená poloha ke vstávání z křčesla 64 cm od země. celková délka vleže měří 165 cm.
stav a provedení nabízeného stavitelného křesla, to vše je zřejmé z připojených snímků. .
nabízené křeslo je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (chalupářský bazar - prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. nábytek nezasíláme z důvodů možného poškození během přepravy.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-11 a 15-17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě. je-li pro vás výhodnější odběr v jihlavě, po domluvě lze bezplatně z litohoště převést na jihlavskou provozovnu.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 69)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01