celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 385

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Stoly » dubový,kachlovaný,rustikální stůl - konferenční 

dubový,kachlovaný,rustikální stůl - konferenční

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stoly.

dubový,kachlovaný,rustikální stůl - konferenční

Číslo inzerátu: 2797043
inzerát vložen: 17.11. 2014 21:00
Nabízíme k prodejive velice pěkném a zachovalém stavu rustikální kachlovaný,konferenční stůl z dubového masivu. nabíézený stůl je rozměrů 135x75 cm, výška stolu měřená od země je 54 cm.
jeho stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků. .
nabízený rustikální konferenční stůl je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (chalupářský bazar - prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. nábytek nezasíláme z důvodů možného poškození během přepravy.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně (chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-11 a 15-17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě. je-li pro vás výhodnější odběr v jihlavě, po domluvě lze bezplatně z litohoště převést na jihlavskou provozovnu.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 72)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01