celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 889

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Apple » Redukce Apple Digital AV 

Redukce Apple Digital AV

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Apple.

Redukce Apple Digital AV

Číslo inzerátu: 2797069
inzerát vložen: 15.10. 2014 13:45
Redukce Apple Digital AV, běžná cena 1.039 Kč!! Jen párkrát použitá, jako nová!

Popis

Prezentace, filmy, fotky a jakýkoli další obsah na obrazovce iPadu 2 nebo iPhonu 4S můžete přenést na ještě větší obrazovku – HD televizi. Digitální AV adaptér Apple přesně zrcadlí to, co vidíte na iPadu 2 nebo iPhonu 4S, takže si všichni v místnosti mohou vychutnat obraz na širokoúhlé televizi, projekčním plátnu nebo jiném displeji kompatibilním s rozhraním HDMI. Digitální AV adaptér Apple podporuje také výstup videa ze zařízení iPad, iPhone 4 a iPod touch (4. generace).

Přehled

Vše na obrazovce přístroje iPad 2 nebo iPhone 4S – aplikace, prezentace, weby a další obsah – můžete pomocí digitálního AV adaptéru Apple zrcadlit na HD televizi nebo displeji kompatibilním s rozhraním HDMI, a to v HD rozlišení až 1080p (filmy se přehrávají v rozlišení až 720p).

Po připojení zařízení iPad, iPhone 4 nebo iPod touch (4. generace) k HD televizi nebo displeji kompatibilnímu s rozhraním HDMI můžete sledovat prezentace a filmy na velké obrazovce v rozlišení až 720p.

Digitální AV adaptér Apple dokáže směrovat digitální zvuk na obrazovky, které jej podporují.

Digitální AV adaptér Apple připojíte 30kolíkovým dokovacím konektorem k zařízení iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4S nebo iPod touch (4. generace) a kabelem HDMI (prodáván samostatně) k displeji kompatibilnímu s rozhraním HDMI.

Zatímco je vaše zařízení připojeno k displeji kompatibilnímu s rozhraním HDMI, můžete je prostřednictvím druhého 30kolíkového konektoru AV adaptéru nabíjet a synchronizovat.

Toto příslušenství je kompatibilní s následujícími produkty:

iPhone 4S

iPhone 4

iPod touch 4. generaceiPad

iPad 2

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3969)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01