celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 443

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dekorace.

dekorativní váhy,mosaz, jsou závěsné

Číslo inzerátu: 2802741
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme k prodeji dvoje, dekorativní, mosazné váhy, závěsné, určené např. na květiny. první mají misky o průměru 17 cm, jejich výška měří 60 cm a šířka 50. druhé v kombinaci smosazi s ocelí mají misky o průměru 15 cm, jejich výška(včetně mosazného řetězu) je 105 cm a šířka měří 60 cm. jedná se o velice pěkný doplněk interiéru chalupy, chaty, či stylového bytu.
uváděná cena je za jedeny váhy, je možno prodat i jednotlivě.
jejich stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízené mosazné váhy je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně - chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba ponděí až pátek 10 - 11 a 15 - 17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. pokud jste však z daleka, je možno se domluvit na zaslání zásilkovou službou na dobírku. přepravné a balné by činilo + 200 kč k uvedené ceně za zásilku.
informativně připojujeme i snímky z části naší další provozovy - chalupářský bazar - prodejní sklad zprostředkování prodeje použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu)) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13 - 16 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
je-li to pro vás výhodnější, je možno se domluvit na převezení zboží k odběru mezi našimi provozovnami a to bezplatně.
u nás je vždy si z čeho vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 138)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01