celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 274

Vyhledávání:



Výměna a Proplach ATF automatické převodovky Mercedes

číslo inzerátu: 2803403
inzerát vložen: včera, 08:37
Provádíme výměny olejových náplní s kompletním výplachem automatické převodovky, i hydraulického okruhu pomocí speciálního zařízení, kdy dochází k prakticky stoprocentní výměně celého objemu olejové náplně.- při výměně klasickým způsobem, bez výplachu dojde k výměně pouze cca. 50% olejové náplně.To znamená,že do znečistěného oleje dolijete olej nový pouze naředíte náplň.My dnes už, operujeme se zařizením,které je plně automatické se softverem na každý tip automatické převodovky. Postup-Nejprve provedeme diagnostiku převodovky s výčtem příp. závad, následuje vypuštění oleje, výměna oleje s proplachem speciálním zařízením, výměna filtru (příp. olejové vany, pokud je filtr její nedílnou součástí) a dolití oleje. Při tomto procesu se na výstupu k chladiči oleje převodovky připojí speciální přístroj, který za současného chodu motoru přetlakem naplní a zároveň propláchne celý systém (převodovka, měnič, mechatronik, olejové vedení, výměník). Pro tento postup je spotřeba oleje zhruba o 2 l vyšší než je kompletní náplň soustavy, avšak dojde k výměně až ca. 98% olejové náplně.Cena je od 6000,- dle typu převodovky.

Lokalita Havl. Brod

Cena: 6 000,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: MartinR

Telefon: +420 603 212 226

Lokalita: Havl. Brod


Všechny inzeráty uživatele MartinR

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 8 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3592)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01