celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1645

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lampy, svítidla, lustry.

trojramenný rustikální lustr(světlo)-dřevo-kov-porcelánlán

Číslo inzerátu: 2803901
inzerát vložen: 25.1. 2015 10:53
Nabízíme k prodeji ve výborném stavu, rustikální,dřevěný lustr kombinovaný s kovanými prvky, osazený 3 kusy světel s porcelánovými stínínky. lustr je elektrický,závěsný, jeho šířka měří 50 cm a výška 105 cm(s řetezy,které je možno krátit podle potřeby rozpojením ok).
jeho stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízený unikátní, rustikální lustr je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně - chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v jihlavě, křížová 19. otevírací doba ponděí až pátek 10 - 11 a 15 - 17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. pokud jste však z daleka, je možno se domluvit na zaslání zásilkovou službou, přepravné a balné dobírkou by činilo + 200 kč k ceně lustru.
informativně připojujeme i snímky z části naší další provozovy - chalupářský bazar - prodejní sklad zprostředkování prodeje použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu)) v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13 - 16 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
je-li to pro vás výhodnější, je možno se domluvit na převezení zboží k odběru mezi našimi provozovnami a to bezplatně.
u nás je vždy si z čeho vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 232)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01