celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 445

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hospodářská zvířata » Koně » Kvalitní pastevní ustájení vč.veškerého zázemí jih Prahy 

Kvalitní pastevní ustájení vč.veškerého zázemí jih Prahy

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Koně.

Kvalitní pastevní ustájení vč.veškerého zázemí jih Prahy

Číslo inzerátu: 2813128
inzerát vložen: 24.11. 2014 20:49
Nabízíme vám kvalitní pastevní ustájení, včetně kompletního zázemí pro vás i vaše koníky a výborné péče na jihu prahy.
pro koníky: v létě - přes 30 ha kvalitně zatravněných pastvin s přístřešky, vanami s vodou a solným lizem, pravidelná kontrola koní i příslušenství ohrad. v zimě - zimní výběhy s velkými zimními přístřešky stlanými slámou, uvazišti pro dokrmování koní (dokrmujeme dle přání oves/ječmen, možnost podávání vitamínů – vše je na dohodě), senem ad libidum vlastní výroby, vanami s vodou, solným a minerálním lizem. v případě zhoršení zdravotního stavu k dispozici malé výběhy či box. v ceně ustájení je také péče o nemocného koně, pokud majitel nemůže (např. podávání předepsaných medikamentů).
pro majitele: kompletně vybavené, uzamykatelné a vytápěné zázemí – sedlovna, šatna, klubovna, sociálka, v létě posezení v altánu s možností občerstvení, využití jezdeckých ploch = velká, udržovaná travnatá jízdárna se skokovým materiálem, luxusní, velká a osvětlená kruhovka s povrchem křemičitý písek+hipotex, písková, drenážovaná jízdárna je před dokončením (na zimu již bude funkční!).
okolní příroda nabízí neskutečně nádhernou, rozmanitou přírodu přímo vybízející k dlouhým vyjížďkám - nemusíte jezdit přes žádnou cestu, jsou zde rozsáhlé louky, lesy, kopečky i rovinky, v blízkosti rybník na plavení. dále nabízíme také množství doplňkových služeb (za příplatek) – lze se s námi domluvit na všem – dbáme na individuální přístup ke každému koníkovi a snažíme se o vaši maximální spokojenost. do stáje pravidelně dojíždí kovář i veterinář. stáj má také vlastní přepravu koní (auto a přívěs na 2 koně, zkušený řidič s průkazem ce a osvědčením přepravce zvířat), je zde i kvalifikovaný cvičitel čjf, který je vám k dispozici - můžete se domluvit na tréninku jezdce (na svém koni či našich – hodných, přiježděných a sportovně prověřených koních) i koně, funguje zde i jezdecký klub registrovaný u čjf, pod kterým můžete mít svou licenci a závodit.
kompletní nabídka na webu: http://farmabojov.wz.cz/ , sekce ustájení koní.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 393)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01