celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 440

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodám činžovní dům v Kojetíně 

Prodám činžovní dům v Kojetíně

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodám činžovní dům v Kojetíně

Číslo inzerátu: 2814205
inzerát vložen: 27.11. 2014 09:45
Prodám činžovní dům v Kojetíně. Činžovní dům se nachází v sousedství budovy školy jako řadový koncový. Jedná se o cihlový podsklepený objekt o dvou nadzemních podlažích. Původní objekt pochází z roku 1904, v roce 1960 byl rekonstruován a před osmi lety byla pro tento dům postavena plynová kotelna.

Zdivo obytného domu je cihlové, stropy trámové, krov dřevěný, střecha sedlová. V domě se nachází celkem čtyři dvoupokojové byty z toho jsou dva pronajaty na dobu určitou a dva na dobu neurčitou. Zastavěná plocha a nádvoří je o výměře cca. 216 m2. Činžovní dům má veškerou občanskou vybavenost. Velmi dobrá investice, neboť obvyklá tržní hodnota předmětné nemovitosti činí 4.600.000,-Kč. Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a se zřízením věcného břemene a správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitosti.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01