celkem inzerátů: 10 463  |  inzerce za 24 hodin: 482

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Apple » iPhone 4s černý 16GB nepoužívaný/repasovaný 

iPhone 4s černý 16GB nepoužívaný/repasovaný

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Apple.

iPhone 4s černý 16GB nepoužívaný/repasovaný

Číslo inzerátu: 2817412
inzerát vložen: 4.12. 2014 17:07
Apple iPhone 4S 16GB černýTelefon je repasovaný (používaný pouze 2 týdny a naprosto bez známek používání, jsou na něm z obou stran nalepeny fólie, proto takové foto).
Součástí aukce je kromě telefonu také datový kabel.
Telefon je plně funkční. Neblokovaný ani iCloud, ani operátor, připraven k okamžitému použití. Telefon je vyčištěný a obnovený, není vázaný na žádný účet.Jak název napovídá, iPhone 4S je důstojným nástupcem modelu iPhone 4. Stylový telefon přináší oproti svému předchůdci celou řadu novinek, vylepšení a revolučních prvků. Rovněž přítomnost nejnovějšího iOS 8 vyzdvihuje tento telefon daleko nad svého předchůdce.
S tímto telefonem byla poprvé představena aplikace Siri. Díky této nové technologii si můžete vytvořit schůzku, přidat upomínku či dokonce zeptat jaké bude počasí a zda bude potřeba vzít si s sebou deštník. Vše naprosto přirozeně a bez jakékoliv úpravy hlasu.
Možnost zaslat i na dobírku. Osobní převzetí v Ostravě.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3969)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01