celkem inzerátů: 10 515  |  inzerce za 24 hodin: 447

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hospodářská zvířata » Koně » Ustájení koní 

Ustájení koní

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Koně.

Ustájení koní

Číslo inzerátu: 2821200
inzerát vložen: 16.12. 2014 22:53
Nabízíme 2 místa boxového ustájení + jedno pastevní. V prostorných zděných boxech o rozměrech (4 x 4 m) Záleží na dohodě, jaký krmný a pohybový režim si budete přát, nastavit.
Pro majitele k dispozici klubovna, kuchyňka, WC, koupelna se sprchovým koutem, prostorná sedlovna, parkoviště. K dispozici využití osvětlené kryté jízdárny o rozměrech 12 x 33 m včetně skokového materiálu, travnaté jízdárny včetně barelů pro westernové jezdce i skokového materiálu, dřevěná pevná kruhovka . V ceně vyvádění, zavádění do výběhu, nandavání masek proti hmyzu, dekování za příplatek...Výběhů několik, koně máme rozdělené dle snášenlivosti. .Možnost i občasného přespání, pokoje v areálu stáje, také využívání stájového přepravníku na koně se slevou. V ceně není veterinář, kovář. V ceně je seno, voda, solný liz, granule pro rekreační koně, dokrm 2x denně dle potřeb majitele koně Atd...cena boxu 3.500,-Kč, pastevní 2.000,-Kč
www.stajrehlovice.websnadno.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 393)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01