celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Labradorský retrívr (Labrador) » Labrador retriever – čokoládový pejsek právě k odběru 

Labrador retriever – čokoládový pejsek právě k odběru

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Labradorský retrívr (Labrador).

Labrador retriever – čokoládový pejsek právě k odběru

Číslo inzerátu: 2821454
inzerát vložen: 17.12. 2014 22:18
Ch. st. bohemia bras – chov lr od r. 1991 - jediná chovatelská stanice v čr oceněná šestkrát titulem nejlepší chovatelská stanice lr roku – nabízí štěňátko - nádherného temně čokoládového pejska z velmi zajímavého spojení. jeho rodokmen je utvářen skandinávsko-americkou linií šampionů z nejlepších chovů černo-čokoládových labradorů. pejsek má velký předpoklad velmi kvalitního exteriéru a díky výsledkům zdravotních testů obou rodičů hd a/a, ed 0/0 lze předpokládat i jeho výborné zdraví. díky výsledku genetických testů otce můžeme již dnes garantovat, že pejsek nikdy neonemocní oční vadou pra (progresivní retinální atforií sítnice).
s majiteli našich štěňátek zůstáváme v dalším kontaktu, abychom jim v případě potřeby mohli být nápomocni především v době růstu a vývoje. veškeré informace najdete na www.labradors.cz, mob.: 720 520 202.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1079)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01