celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1700

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Domácí spotřebiče » Kuchyňské spotřebiče » Ostatní » ždímačka na prádlo, značka Privileg(Elektrolux), na 3,5 kg 

ždímačka na prádlo, značka Privileg(Elektrolux), na 3,5 kg

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

ždímačka na prádlo, značka Privileg(Elektrolux), na 3,5 kg

Číslo inzerátu: 2832843
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme k prodeji vyšší ždímačku prádla zn. privileg (elektrolux). nabízená ždímačka má nerezový buben, její průměr měří 34 cm, vysoká je 65 cm. otvor pro vkládání prádla je průměru 16,5 cm. je určena na náplň cca 3,5 kg prádla a má 2800 otáček/min. je na klasické napětí 220 v.
stav a provedení nabízené ždímačky prádla, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízenou ždímačku je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně - chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje, v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-11 a 15-17 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. jste-li však z daleka, je možno se dohodnout na zaslání dobírkou zásilkovou službou, přepravné a balné činí + 150 kč k ceně ždímačky.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně - chalupářský bazar - prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě. je-li pro vás výhodnější odběr v litohošti, po domluvě lze bezplatně z jihlavy převést na litohošťskou provozovnu.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3804)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02