celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 582

Vyhledávání:



Vzduchový podvozek Airmatic Mercedes-Benz

číslo inzerátu: 2835866
inzerát vložen: 22.4. 2024 09:08
Prodáme veškeré komponenty na vzduchový podvozek airmatic na všechny typy vozidel mercedes-benz např. gl, ml, r, e, s,
poloaktivní pneumatické pérování
airmatic dual control automaticky přizpůsobuje pneumatické pérování tvrdšímu nebo měkčímu nastavení podle stavu vozovky a individuálního stylu řízení – od komfortního po sportovní.
airmatic dual control automaticky přizpůsobuje pneumatické pérování tvrdšímu nebo měkčímu nastavení podle stavu vozovky a individuálního stylu řízení – od komfortního po sportovní. doplňující informace (text:) poloaktivní pneumatické pérování airmatic dual control nabízí zlepšení oproti klasickým systémům s ocelovými pružinami s ohledem na komfort/útlumkol a bezpečnost. ve sportovním i komfortním režimu elektronicky regulované poloaktivní pneumatické odpružení airmatic dual control s adaptivním systémem tlumení ads ii funguje plně automaticky. elektronika upravuje útlumovou charakteristiku pneumatického odpružení podle aktuální jízdní situace. když snímače detekují sportovní styl řízení, základní odpružení upřednostňující komfortní styl se automaticky změní na tužší charakteristiku. charakter odpružení lze ovladačem nastavovati ručně. elektronický systém využívá čtyři různé útlumové charakteristiky odpružení (ads ii) pro každé kolo zvlášť podle aktuálních potřeb a stavu vozovky. integrovaný systém regulace světlé výšky zajišťuje konstantní světlost podvozku i při plném zatížení vozidla. při rychlosti nad cca 140 km/h vozidlo automaticky klesne o 15 mm za účelem snížení odporu vzduchu. při rychlosti pod cca 70 km/h se vozidlo vrátí do původní úrovně. na špatných silnicích můžete zvýšit světlou výšku vozidla ručně o cca 25 mm. poté, co vozidlo nějakou dobu pojede rychlostí 80 km/h nebo překročí 120 km/h, ho systém automaticky vrátí do původní výšky.

Lokalita Havl. Brod

Cena: Nevyplněno



Registrovaný uživatel

Přezdívka: MartinR

Telefon: +420 603 212 226

Lokalita: Havl. Brod


Všechny inzeráty uživatele MartinR

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 6 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01