celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zdraví, krása » Kosmetické přípravky a pomůcky » Silikonovo-magnetické kroužky pro hubnuti. 

Silikonovo-magnetické kroužky pro hubnuti.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kosmetické přípravky a pomůcky.

Silikonovo-magnetické kroužky pro hubnuti.

Číslo inzerátu: 2840109
inzerát vložen: 26.3. 2017 22:27
Silikonové-magnetické-akupresurní masážní kroužky napomáhající hubnutí. !
při každém kroku můžete být štíhlejší!!!
nová dieta pomocí silikonového kroužku s magnetem je moderní prostředek pocházející z japonska, založený na tradiční orientální medicíně. magnetické pole stimuluje důležité akupresurní body na palcích u nohou a tak masíruje a pomáhá se vašemu tělu zbavit nadbytečného tuku.
nošením se aktivují ty oblasti, které nejsou běžně využívané při chůzi a dochází také ke zlepšení ochablých svalů. kroužky při pravidelném nošení zrychlují metabolismus - a tím pomáhají při hubnutí. masírování je velmi příjemné a nedochází k poškození pokožky.
silikonový materiál, ze kterého jsou kroužky vyrobeny je měkký a jemný k vaší pokožce, každý kroužek má průměr 2,5 cm. v jednom balení jsou kroužky po 2 kusech - tedy pro jednu osobu. kvůli zvýšení efektivity je nutné kroužky vždy nosit v páru - tedy na obou palcích u nohou.

masážní kroužky jsou vhodné pro všechny, kteří se chtějí snadno a rychle zbavit přebytečných kil, ale např.i pro ty, kteří ze zdravotních důvodů nemohou provozovat sport nebo více pohybu aby tak redukovali svoji váhu.

provedení kroužků je ve světlé neutrální barvě a je absolutně diskrétní. jejich použití je velmi jednoduché - kroužky si nasaďte na palce u nohou tak, aby magnety v kroužcích byly umístěny ve středu prstu. kroužky jsou omyvatelné vlažnou vodou a jemným mycím prostředkem. můžete je nosit celý den.

co magnetické prstence dělají?
* zvyšuji metabolismus - tím pomáhájí při hubnutí
* masáž nohou
* zlepšení krevního oběhu
* mezi kroužky jsou měkké a pohodlné na nošení a jsou prakticky neviditelné
* průměr kroužku: 2,5 cm
* velikost: 0,7 x 0,1 cm (š x t)
* barva: průsvitná bílá.

poštovné(doporučený balík)a balné:45,00kč
poštovné (dobirka) a balné:100,00kč

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7022)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02