celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 369

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Hudba, audio » Sluchátka » Náhradní náušníky pro sluchátka Koss Porta Pro a Sporta Pro. 

Náhradní náušníky pro sluchátka Koss Porta Pro a Sporta Pro.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sluchátka.

Náhradní náušníky pro sluchátka Koss Porta Pro a Sporta Pro.

Číslo inzerátu: 2844227
inzerát vložen: 19.2. 2015 22:33
Tyto náušníky jsou určeny především pro sluchátka Koss Porta Pro a Sporta Pro, o různých průměrech (v inzerátu je uveden průměr 50mm). Nahrazují tak stávající molitanové. Pevně sedí na uších a zabraňují pronikání okolního šumu, takže se budete moc lépe soustředit na poslech vaší oblíbené hudby. Náušníky jsou vyrobeny z příjemného materiálu, který je komfortní a příjemný na dotyk. Na výrobu byly použity materiály: membránová sítka, která zabrání zaprášení sluchátek, molitanový kroužek, který je oblepen kvalitní eko kůží která vydrží větší zátěž. Sluchátka po výměně náušníků mají úplně jiný design a vypadají mnohem lépe. Při sportu náušníky drží lépe na uších a nekloužou. Tyto náušníky jsou zpětně kompatibilní se všemi sluchátky s průměrem 50 mm. Výměna náušníků je rychlá a zvládne ji úplně každý.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7968)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01