celkem inzerátů: 10 511  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:



Sada 4 ks koberečků pro Mercedes-Benz ML W164

číslo inzerátu: 2853320
inzerát vložen: 20.3. 2024 08:01
Koberečky jsou šité na míru pro konkrétní model. Vysoká kvalita a možnost výběru barev dle vzorkovníku (viz fotografie).
Nabízíme kvalitní autokoberce, které nemalou měrou přispějí k celkovému vzhledu interiéru a příjemnému pocitu z Vaší jízdy. Tvary autokoberců jsou přizpůsobeny Vašemu vozu a užitným požadavkům, například díl autokoberce u řidiče pod pedály je vyráběn zpevněný s výřezy na pedály. Autokoberce jsou určeny pro osobní i užitkové vozy. Díky výborné kvalitě používaných materiálů zachovávají stálý tvar a zvukově-izolační vlastnosti. Pro výrobu se používají polyamidová a polypropylenová vlákna různých dezénů. Na rubové straně je nepropustná a protiskluzová vrstva pryžového granulátu. Na autokoberce je použita kvalitní guma, která slouží proti průtoku vody na podlahu, koberce tak můžete používat celoročně. Okraje koberečků jsou obšity koženkou pro delší životnost. Cena je uvedena za sadu 4 ks.

Charakteristické vlastnosti polyamidových vláken (PADv):vysoká pevnost za sucha i za mokra, vysoká odolnost v oděru, vysoká pružnost, možnost trvalého plisování, vysoká biologická odolnost, stálost vůči chemickým činidlům, hlavně alkáliím, nízká specifická váha, velký specifický objem, velmi snadné udržování (praní, sušení), nízká hygroskopičnost (zeslabuje se použitím směsi PAD/CE), nezanechává na omak nepříjemný studený pocit hladkého hedvábí (odstraňuje se tvarováním vlákna), zabraňuje vzniku statické elektřiny při výrobě i použití (ruší se antistatickými preparacemi)

Lokalita Havl. Brod

Cena: 1 300,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: MartinR

Telefon: +420 603 212 226

Lokalita: Havl. Brod


Všechny inzeráty uživatele MartinR

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 4 + 3 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1493)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01