celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 371

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Ručně vyrobená španělská cihelná dlažba 

Ručně vyrobená španělská cihelná dlažba

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Ručně vyrobená španělská cihelná dlažba

Číslo inzerátu: 2853915
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:36
Nabízím španělskou ručně vyrobenou cihelnou dlažbu. Španělská cihelná dlažba je velmi ceněná pro své tradiční ruční zpracování, klasický způsob pálení a vysokou odolnost . Charakteristickým rysem tradiční španělské cihelné dlažby je určitá barevná a tvarová nerovnost, která je považována za jednu z největších předností této nádherné, nevšední cihelné dlažby. Cihelná dlažba, kterou máme v nabídce byla ručně vyrobená ve španělské manufaktuře tradiční technologií, takže si zachovává vlastnosti původní cihelné dlažby - tvrdost, multicolor barvu a rustikální vzhled.Repliky staré cihelné dlažby Vám můžeme dodat v jakémkoli rozměru např. i jako parkety 50x10cm, lze dodat také cihelnou dlažbu s glazurou. Pokud máte zájem o glazurovanou cihelnou dlažbu, kontaktujte nás.Cihelná dlažba je nedílnou součástí rekonstrukcí historických budov - jako např. rekonstrukce hradu či zámku, rekonstrukce venkovského statku, rekonstrukce mlýna, rekonstrukce chalupy, rekonstrukce pivovaru. Další možností použití cihelné dlažby, která je u nás známá spíše pod názvem půdovka nebo půdní dlažba, je v exteriéru, kdy po impregnaci se může tato cihelná dlažba použít např. jako dlažba na terasu, dlažba na zápraží, dlažba na zahrádku restaurace, dlažba do venkovní kuchyně, dlažba k bazénu atd... Populární je cihlová dlažba jako dlažba do stylových interiérů - dlažba do restaurace, dlažba do baru, dlažba do vinotéky, dlažba do vinného sklepa, dlažba do hotelu či dlažba do kavárny, dlažba do vinárny.Cena: 950 Kč/m2Podívejte se i ná me ostatní inzeráty mám i jiné španělské dlažby. Přikládám fotky pro inspiraci, jak vypadá tato cihelná dlažba v interiéru.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01