celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1009

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » španělská cihlová dlažba - ručně vyrobená 

španělská cihlová dlažba - ručně vyrobená

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

španělská cihlová dlažba - ručně vyrobená

Číslo inzerátu: 2858937
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:32
Nabízím španělskou ručně vyrobenou cihelnou dlažbu. Španělská cihelná dlažba je velmi ceněná pro své tradiční ruční zpracování, klasický způsob pálení na slunci a vysokou odolnost . Charakteristickým rysem tradiční španělské cihelné dlažby je určitá barevná a tvarová nerovnost, která je považována za jednu z největších předností této nádherné, nevšední cihelné dlažby. Cihelná dlažba, kterou máme v nabídce byla ručně vyrobená ve španělské manufktuře tradiční technologií, takže si zachovává vlastnosti původní cihelné dlažby - tvrdost, multicolor barvu a rustikální vzhled.Repliky staré cihelné dlažby Vám můžeme dodat v jakémkoli rozměru např. i jako parkety 50x10cm, lze dodat také cihelnou dlažbu s glazurou. Pokud máte zájem o glazurovanou cihelnou dlažbu, kontaktujte nás.Cihelná dlažba je nedílnou součástí rekonstrukce historických budov - rekonstrukce hradu, rekonstrukce zámku, rekonstrukce venkovského statku, rekonstrukce mlýna, rekonstrukce chalupy, rekonstrukce pivovaru. Další možností použití cihlové dlažby, která je u nás známá spíše pod názvem půdovka nebo půdní dlažba, je v exteriéru, kdy po impregnaci se může tato cihelná dlažba použít např. jako dlažba na terasu, dlažba na zápraží, dlažba na zahrádku restaurace, atd...Cihelná dlažba je ale fantastická také například jako dlažba do kuchyně, dlažba do obývacího pokoje, dlažba do chodby, dlažba do koupelny, dlažba na schodiště,dlažba na chalupu. Populární je cihlová dlažba jako dlažba do stylových interiérů - dlažba do restaurace, dlažba do baru, dlažba do vinotéky, dlažba do vinného sklepa, dlažba do hotelu či dlažba do kavárny.Cena: 950 Kč/m2Podívejte se i ná me ostatní inzeráty nebo na web. mám i jiné španělské dlažby. Přikládám fotky, jak vypadá tato nádherná dlažba v interiéru.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01