celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 797

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hospodářská zvířata » Koně » Pastevní ustájení s kvalitním zázemím jih Prahy 

Pastevní ustájení s kvalitním zázemím jih Prahy

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Koně.

Pastevní ustájení s kvalitním zázemím jih Prahy

Číslo inzerátu: 2872283
inzerát vložen: 7.5. 2015 22:56
Farma Bojov nabízí Vám i Vašim koníkům kvalitní pastevní ustájení, včetně veškerého potřebného zázemí. Máme zde nekonfliktní stáda kobyl a valachů různého jezdeckého i nejezdeckého zaměření (anglicky ježdění koně, westernoví, natural horsemanship, bývalí dostiháci, důchodci na odpočinku, hobby i sportovní koně, velcí koně i poníci) – ačkoli zde máme koníky a majitele různých „koňských zaměření“, potrpíme si na nepomlouvání a pohodovou atmosféru, která se nám daří na farmě udržovat. Pro koníky je zde přes 35ha pastvin s přístřešky, vanami s vodou a solným lizem, které střídají, aby měli stále, co baštit a aby se pastviny mohly upravit a odpočinout si. V pastevní sezoně je vždy dostatek kvalitní pastvy a je zajištěn neustálý přístup k vodě a k solnému lizu. V zimě mají koníci k dispozici zimní výběh s velkým, od větru chráněným přístřeškem, stlaným slámou, kde mají možnost dokrmování jádrem (každý kůň má své stání a svůj kyblík), seno ad libidum (vlastní výroba, BIO kvalita), solný a minerální liz, i v zimě je k dispozici voda!
Pro koníky, kteří nemohou být z nějakého důvodu na trávě, je možnost ustájení v našem odděleném stádečku koní s omezeným přístupem k trávě!
Pro majitele je zde pěkné a útulné zázemí – vybavená sedlovna, šatna, klubovna s kuchyňkou, WC, sprcha (vše v zimě vytápěné).
Farma disponuje i výborným jezdeckým zázemím – udržovaná travnatá jízdárna 65x70m s dostatkem skokového materiálu, písková, odvodněná kruhovka 19m a také je možnost za příplatek využít pískovou, odvodněnou jízdárnu 20x60m se skokovým materiálem a drezurními písmeny. Navíc je farma situovaná do nádherné přírody přímo zrozené k dlouhým vyjížďkám (lesy, louky, kopečky i rovinky, rybník k plavení atd.).
V ceně ustájení je také možnost využít boxu v případě, že je koník nemocný, popř. péče o nemocného koně, pokud majitel nemůže (např. podávání předepsaných medikamentů). Dále nabízíme také spoustu doplňkových služeb (za příplatek). Do stáje pravidelně dojíždí kovář i veterinář. Stáj má také vlastní přepravu koní (auto a přívěs na 2 koně, zkušený řidič s průkazem CE a osvědčením přepravce zvířat), je zde i kvalifikovaný cvičitel ČJF, který je Vám k dispozici, můžete se domluvit na tréninku jezdce (na svém koni či našich – hodných, přiježděných a sportovně prověřených koních) i koně.
Ceny ustájení - dospělý, velký kůň 3500Kč/měsíc, pony dle KVH již od 1000Kč/měsíc.
Více info na www.farmabojov.wz.cz, sekce Ustájení koní, Ceník ustájení a další. Přijeďte se k nám podívat! Těšíme se na Vás :-)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 393)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01