celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Postele » Sleva luxusní vysoká kontinentální čalouněná postel 

Sleva luxusní vysoká kontinentální čalouněná postel

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Postele.

Sleva luxusní vysoká kontinentální čalouněná postel

Číslo inzerátu: 2878269
inzerát vložen: 26.5. 2015 20:05
Prodám luxusní vysokou čalouněnou postel kupovanou v anglii, velikost king size - 150x200 cm. je naprosto v pořádku, kromě nehlubokého zažloutnutí na matraci (viz foto), což je zohledněno v ceně, pc 40000 kč.
anglické čalouněné postele a čalouněná čela jsou pojmem pro každého, kdo si potrpí na ten nejkvalitnější spánek bez proleženin, bolavých zad a pocitu únavy .tzv. spring box postele, v čr spíše známé pod pojmem kontinentální - anglicky divan beds - se skládají z postelové základny, matrace a čela. značka sleepright se od ostatních postelí liší nejen svým elegantním designem, ale zejména svou výškou, kvalitou matrace, možnostmi výběru úložných prostor a tvarů čel. výška této postele je 65 cm. má to své opodstatnění, protože přesně tato výška usnadňuje vstávání a uléhání. vysoká postel také během spánku eliminuje množství vdechovaného prachu, který se, jak známo, drží při zemi. spaní na vysokých postelích navíc podvědomě dodává člověku pocit bezpečí a spánek je klidnější.
1 400 individuálních taštičkových pružin matrace zabalených v propojených kapsách reaguje na vaše tělo, a poskytuje vám tak mimořádné pohodlí a vynikající oporu.
bohaté vrstvy vnitřních výplní z luxusního hladkého hedvábí a čisté nové vlny. přírodní výplně jsou jako vycpávky nejlepší a zároveň zajišťují pohodlí a regulují teplotu. matrace je jednostranná, nemusíte ji tedy otáčet.
čelo je kožené ve smetanové barvě a je součásti. postel má 4 šuplíky, je na kolečkách a jde rozložit napůl, takže umožňuje velmi snadné stěhování.
pouze osobní odběr v praze 5 of 8.6., odvoz si zajišťujete sami.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 38)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01