celkem inzerátů: 10 468  |  inzerce za 24 hodin: 1076

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kuchyňské stoly a židle.

rohová sedačka,kuchyňský set-řezbou zdebená

Číslo inzerátu: 2883398
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme k prodeji rustikální rohovou sedačku - jídelní kout (s úložným prostorem) v kompletu se 2 židlemi a rozkládacím stolem.
nabízená rohovka je rozměrů 170x130 cm - (levé provedení, lze přestavět na opačnou stranu, t.j. i na pravé provedení). sedák má hloubku sedu40 cm, výška v opěradle měří 90 cm. židle mají sedáky rozměrů 47x47 cm, výška sedu od země měří rovněž 47 cm. opěradlo je shodné s rohovou sedačkou - 90 cm výšky od země. do kompletu (setu) patří ještě i stůl, který má desku 110x70 cm, po rozložení se délka zvyšuje ěx30 cm. výška stolu standartní - 76 cm.
stav a provedení nabízeného kompletu, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízený komplet je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně - chalupářský bazar prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkování prodeje v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. komplet si odvezete vaším prostornějším autem, nejlépe na vašem přívěsném vozíku. komplet lze rozložit i na skladnější díly. zásilkovu službou nábytek neposíláme z důvodů možného poškození během přepravy a dále s ohledem na nároky přepravců k zabalení nábytku.

informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně - chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje, v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-11 a 15-17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě. je-li to pro vás výhodnější, je možno se domluvit na bezplatném převozu k odběru z litohoště na provozovnu v jihlavě.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 64)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01