celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 902

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Sony Ericsson » Sony Ericsson Xperia Ray 

Sony Ericsson Xperia Ray

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sony Ericsson.

Sony Ericsson Xperia Ray

Číslo inzerátu: 2894692
inzerát vložen: 30.7. 2015 10:44
Chytrý telefon Sony Ericsson Xperia Ray se může pochlubit skvěle provedeným tělem z hliníku a skla naplněným skvělou funkční výbavou! Telefon s originálním designem a tloušťkou pouhých 9,4 mm je nejen díky nejnovější edici operačního systému Android vhodný i pro ty nejnáročnější uživatele. Čelní straně přístroje dominuje dotykový displej s úhlopříčkou 3,3 palce a rozlišením 840 x 480 bodů s někalika zajímavými vlastnostmi. Těmi je zejména podpora zobrazovací technologie Bravia (známá z televizorů Sony) a povrch z minerálního sklíčka odolného proti poškrábání. O svižný chod operačního systému a všech funkcí se stará výkonný procesor s frekvencí 1 GHz doplněný o celých 512 MB operační paměti. Vnitřní paměť o kapacitě 300 MH je možné rozšířit paměťovými kartami. A nejen kvůli vestavěnému fotoaparátu s rozlišením 8 mpx schopností zaznamenávat HD video se to bude určitě hodit.

Telefon se může pochlubit opravdu špičkovou funkčí výbavou. Tu čítá např. internetový prohlížeč, e-mail, multimediální přehrávač, vestavěná satelitní navigace, trojrozměrné hry, bohaté možnosti synchronizace, špičkové aplikace pro organizaci času, podpora Exchange Active Sync, napojení na služby Google, Facebook a Twitter, prohlížeč dokumentů nebo třeba FM rádio a YouTube. Skvělý je telefon také po stránkce konektivity - kromě Wi-Fi (s podporou technologie DLNA) a Bluetooth se mohou uživatelé těšit na standardní microUSB konektor a 3,5 mm jack. Napájení přístroje zajišťuje telefon s nadstandardní kapacitou 1500 mAh schopný přístroji dodávat energii až pro 430 hodin v pohotovostním režimu nebo téměř sedm hodin hovoru. Hudbu je pak možné poslouchat až 36 hodin
Displej:
Dotykový TFT displej s úhlopříčkou 3,3 palce
Rozlišení 854 x 480 bodů, 16 milionů barev
Reality Display s enginem Mobile BRAVIA
Povrch z minerálního skla odolného proti poškrábání

Paměť:
Interní paměť s kapacitou 1 GB (až 300 MB volných)
RAM: 512 MB
Slot pro paměťové karty microSD (až 32 GB)

Fotoaparát:
8,1 Mpix se snímačem Sony Exmor R CMOS, automatické zaostřování, LED blesk
Světelnost f/2,4, až 16x digitální zoom, stabilizátor obrazu, dotykové zaostření
Obrázkové blogování, geotagging, rozpoznávání obličeje
Záznam videa v kvalitě HD (720 p), možnost přisvětlení

Navigace:
GPS s podporou aGPS, Google Maps s funkcí Street View
Google Latitude, Wise Pilot

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 4003)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01