celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 430

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » PC bazar » Komponenty » Grafické karty » ASUS GT620-SL-2GD3 

ASUS GT620-SL-2GD3

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Grafické karty.

ASUS GT620-SL-2GD3

Číslo inzerátu: 2895969
inzerát vložen: 14.8. 2015 11:13
Grafická karta ASUS GT620-SL-2GD3 je postavena na low-endovém grafickém čipu NVIDIA GT620, který využívá 40nm výrobní technologii a spadá do řady karet s podporou standardu DirectX 11. Karta je navržena s bezhlučným pasivním chlazením, které je vhodné jako řešení pro využití v kompaktních sestavách, jako např. HTPC pro přehrávání Blu-Ray 3D

Speciální vlastnosti

Karta ASUS GT620-SL-2GD3 nabídne jedinečnou konstrukci chlazení DirectCU Silent. Tato technologie využívá měděné teplovodivé trubice, které jsou v přímém kontaktu s GPU, a také rozměrný chladič, jenž zcela bezhlučně odvádí přebytečné teplo. Díky této technologii jsou až o 16 procent nižší teploty v porovnání s běžnými pasivními kartami. Využito je také technologie Super Alloy Power, kde se využívá speciální slitiny na komponenty napájení, což zajišťuje až 15% nárůst výkonu, o 35 stupňů nižší provozní teplotu a 2.5x delší životnost ve srovnání se standardními grafickými kartami. Intuitivní nástroj GPU Tweak Vám poslouží k ladění a sledování grafické karty v reálném čase. Stejně jako všechny moderní grafické karty i tato grafická karta do nejnižšího segmentu trhu je vybavena unifikovaným shader jednotkami . Výhoda unifikovaných shaderů spočívá v možnosti provádění operací jak nad vertexy, tak nad pixely dle aktuální potřeby vykreslované scény.

Moderní technologie NVIDIA PhysX a NVIDIA CUDA

Díky podpoře technologie NVIDIA PhysX lze využít síly GPU k výpočtům fyziky ve hrách a tím zdokonalit zážitek z nich - není potřeba touto úlohou zatěžovat procesor počítače či dokupovat další speciální kartu. Karta je vybavena technologií NVIDIA CUDA, která umožňuje využívat GPU k výpočtům určených prioritně pro klasické CPU.

Technická specifikace

Jádro čipu GT620 je taktováno na frekvenci 700MHz a je napojeno na 2 GB DDR3 paměti, ta pracuje s taktem 1820 MHz efektivně. Dalším pěkným parametrem je šířka paměťové sběrnice, ta má celých 64 bitů. Karta je určena pro moderní rozhraní PCI-Express 2.0 x16. Z grafických rozhraní tato karta zvládne již zmíněný náročný DirectX 11.0 (DirectX 10.0 je samozřejmost). Díky přítomnosti rozhraní VGA, HDMI a DVI lze kdykoliv připojit zobrazovací zařízení. Samozřejmostí je také kompatibilita s Windows 8.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6467)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01