celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Domácí spotřebiče » Kuchyňské spotřebiče » Sporáky » sporák ele. se zárukou,sklokeramická varná deska,se zárukou 

sporák ele. se zárukou,sklokeramická varná deska,se zárukou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sporáky.

sporák ele. se zárukou,sklokeramická varná deska,se zárukou

Číslo inzerátu: 2899546
inzerát vložen: 1.8. 2016 18:12
Nabízíme k prodeji sklokeramický, elektrický, kuchyňský sporák zn. hanseatic s horkovzdušnou pečící troubou. nabízený sporák je 50 široký, 60 cm hluboký a jeho výška měřená od země je 85 cm. sporák je možno připojit jak na 220 v, tak na 380 v, schéma zapojení je na záručním listě. na sporák je záruka jeden rok.
stav a provedení nabízeného sporáku, to vše je zřejmé z připojených snímků.
nabízený sporák je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně - chalupářský bazar prodejní sklad použitého zboží a rustikálního nábytku z dovozu - zprostředkání prodeje v litohošti u pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. v jiný termín je po předchozí domluvě.
upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout atd. a nekupovat jen tak, podle fotky.
informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky podobného sortimentu zboží, který máme na naší druhé provozovně - chalupářský bazar - použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje, v jihlavě, křížová 19. otevírací doba po-pá 10-12 a 14-17 hod. i zde platí, že pokud chcete v jinou dobu, tak jen po předchozí domluvě.
u nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3796)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01