celkem inzerátů: 10 437  |  inzerce za 24 hodin: 1177

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » HTC » HTC Desire X, nové pouzdro, 8 GB microSD, 3x fólie, přísluš. 

HTC Desire X, nové pouzdro, 8 GB microSD, 3x fólie, přísluš.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii HTC.

HTC Desire X, nové pouzdro, 8 GB microSD, 3x fólie, přísluš.

Číslo inzerátu: 2926232
inzerát vložen: 29.12. 2015 14:10
Prodám použitý mobilní telefon HTC Desire X v černo-stříbrném provedení s operačním systémem Android 4.1.1 a nadstavbou HTC Sense 4+. Displej a stříbrný kovový rám nemají sebemenší škrábance. Zadní kryt baterie v soft-touch provedení je na tom o něco hůř. Proto k telefonu přikládám úplně nové gumové pouzdro (neprůhledná černá guma, žádný brand, všechna tlačítka, porty i fotoaparát přístupné), které jej ochrání ze všech stran a navíc veškeré kosmetické nedostatky skryje.

K telefonu krom pouzdra přikládám tři dosud neaplikované ochranné fólie na displej a použitou, avšak plně funkční 8GB Class 4 microSD kartu značky ADATA s redukcí na SD plné velikosti. Originální příslušenství bohužel k dispozici nemám. Mohu ale přiložit nový headset Samsung a použitou USB nabíječku (microUSB kabel + 220V adaptér) značky Alcatel či Samsung.
Baterie při rozumném používání zvládne i tři dny. Případně je díky její vyměnitelnosti možnost koupit úplně novou pod označením BA S800. Lze zakoupit i nový zadní kryt.

Historie telefonu: zakoupen z bazaru, tzn. telefon prošel náročným přijímacím řízením. Navíc jsem jej sám asi měsíc používal v domácích podmínkách. Vše funguje spolehlivě.

Záruka: telefon je po záruce, ale mohu alespoň poskytnout nákupní doklad z bazaru (jako důkaz, že jsem právoplatný majitel).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3984)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01