celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1019

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Špalíkovač (štěpkovač) TR 70

Číslo inzerátu: 2932692
inzerát vložen: 14.11. 2016 08:52
špalíkovač tr 70(štěpkovač) vytváří z větví velkou štěpku - špalíky. s touto velkou štěpkou lze topit v běžném i zplynovacím kotli na tuhá paliva, což jde s jemnou štěpkou obtížně. topení s velkou štěpkou je velmi dobrou alternativou pro levné a zároveň ekologické topení, neboť štěpkovač využije dřevo z jinak dále nevyužívaných větví stromů, kterých je v lesích dostatek.

štěpkovače pracují na principu dvou protiběžných hřídelí s noži. štěpkovací nože jsou vyrobené z nástrojové oceli a je možné je opakovaně brousit. nůž je možné zbrousit o 4 mm. na jedno nabroušení nože vyrobí 1000 a více pytlů štěpky. při chodu si nože štěpkovače větve samy podávají. štěpky pak padají do pytle nasazeného na pytlovacím zařízení. pytle se používají rašlové o rozměru 57x104cm. 50 pytlů od nás dostanete ke štěpkovači zdarma.
štěpkovač je vybaven dvojitým pytlovacím zařízením a má závěs pro připojení valníku, na který je možné naplněné pytle nakládat. optimální počet osob pro obsluhu štěpkovače v lese jsou 3 osoby (jedna pouze mění a nakládá pytle).
v nabídce máme široký sortiment špalíkovačů - štěpkovačů. Cena je uvedena bez DPH.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3090)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01