celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Concord Neo Travel set s příslušenstvím 

Concord Neo Travel set s příslušenstvím

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Concord Neo Travel set s příslušenstvím

Číslo inzerátu: 2933691
inzerát vložen: 28.7. 2017 09:11
Nabízím k prodeji trojkombinaci concord neo travel set v barvě black/graphite po jednom dítěti, kupováno v Babiez za 25 tis. včetně pláštěnky, slunečníku a přebalovací tašky. Přidám nánožník Chicco v červené barvě.
Korba využívaná jen 5 měsíců, vše plně funkční. Používali jsme do terénu jiný kočár, takže kola nejsou zničená.
Jediná vada na kráse je poškozená gumová ochrana na rukojeti zespoda (viz foto, oprava by stála 2 tis. (cena zjištěná u prodejce). O tuto částku snižuji nabídkovou cenu.
Předání v Praze a Praha východ.

concord trojkombinace: kočárek neo + vanička sleeper + autosedačka air
neo travel set je ideální pro rodiče, kteří nemají času nazbyt. vaše potřeba svobody nezná hranice díky kočárku a jeho ts komponentům. concord neo kočárek je ztělesněním moderní technologie a designu a je mimořádně univerzální. v kombinaci s concord sleeper 2.0 vaničkou získáte jednoduchou operací komfortní hluboký kočárek. vaničku můžete použít v autě, kde se vanička umístí příčně na zadní sedadlo vozidla. zda v kočárku nebo v autě - vaše dítě zůstává v pohodlí, na které je zvyklé. concord air.safe dětská sedačka je také multifunkční. uvnitř vozu poskytuje nejvyšší úroveň bezpečnosti a na cestě do obchodu nebo na procházce v parku může být připojena ke kočárku jednoduchou operací provedenou jednou rukou.
výhody travel setu: kočárek snadno ovladatelný jednou rukou, nastavení výšky sedáku, vynikající odpružení. vanička použitelná i v autě, snadná a bezpečná autosedačka
součástí travel setu je kočárek neo, vanička sleeper 2.0, autosedačka air.safe, pláštěnka, slunečník a přebalovací taška.
rozměry kočárku ve složeném stavu (š x v x h): 74 x 61 x 39 cm
rozměry kočárku v rozloženém stavu (š x v x h): 84 x 61 x 110 cm
váha kočárku: 10,6 kg

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01