celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1010

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Seznamka » On hledá ji » Akce pro nezadané Brno zdarma výlety seznamka zoznamka 

Akce pro nezadané Brno zdarma výlety seznamka zoznamka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii On hledá ji.

Akce pro nezadané Brno zdarma výlety seznamka zoznamka

Číslo inzerátu: 2943449
inzerát vložen: 26.3. 2016 22:18
Ahoj, já sám nezadaný čtyřicátník bez závazků hledám nezadané ženy i muže do 45 let včetně na pravidelné akce pro nezadané v Brně zdarma - seznamovací výlety - seznamku - zoznamku každou neděli ráno za každého počasí- při dešti půjdeme pouze po asfaltkách. Příznivci severské chůze ( nordic walking ) nezapomeňte doma hůlky (není podmínkou). Na akcích je vyrovnaný počet mužů a žen a to i z hlediska věku. Účast na akcích je cca 19 lidí- předpokládaná účast na další akci je 22 lidí. Akce se účastní nejen lidé z Facebooku, Twitteru, Google+ , ale i mimo ně.
Přibližně 30% účastníků se na akce vrací, 70% tvoří každý týden nováčci. Pokud se chceš výletu účastnit, napiš mi na email s uvedením věku. Podpoř tuto akci na facebooku! Odkaz na stránky na facebooku najdeš na našich webových stránkách. Dej ji like, udělej odkaz na Tvých stránkách nebo Tvé oblíbené seznamce. Předem dík. Petr

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7243)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01