celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1010

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Rodinný dům v zajímavé a vyhledávané lokalitě Pardubic 

Rodinný dům v zajímavé a vyhledávané lokalitě Pardubic

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Rodinný dům v zajímavé a vyhledávané lokalitě Pardubic

Číslo inzerátu: 2945265
inzerát vložen: 10.1. 2016 23:38
Vyřizuje: Denisa Golisová, tel.: 732 761 977
Popis:
Nabízíme dvougenerační krásný dům ve vyhledávané lokalitě. Skvělá příležitost pro toho kdo opravdu hledá dvougenerační dům, anebo hledá dům, kde by v přízemí mohl provozovat podnikání (právník, lékař, služby), protože tato lokalita je k tomu vhodná. Dům o velikosti 280 m2 je v původním stavu. Na zahradě velikosti 795 m2 je vlastní studna. Dům má verandu, 4 pokoje, prostornou kuchyň, koupelnu, WC, spíž, půdu, sklep. U domu je zděná garáž. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchody, dětské hřiště, lékárna, česká pošta) Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je prozatím uvedena třída G. Nemovitost je vhodná k celkové rekonstrukci a s možností velmi zajímavé půdní vestavby. Dům leží v klidné části obce s krásným výhledem do kraje a je vhodný zejména pro rodinu s dětmi, či pro zájemce, který preferuje klid a dostatek zeleně.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 3.41