celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 374

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Romány » Prodám knihu Paní Bovaryová 

Prodám knihu Paní Bovaryová

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Romány.

Prodám knihu Paní Bovaryová

Číslo inzerátu: 2945475
inzerát vložen: 27.9. 2019 01:36
Paní Bovaryová
Napsal Gustave Flaubert
Nakladatelství krásné literatury a umění, Odeon Praha 1966
Stránek 300
Vazba: Tvrdá s obálkou
Stav: Velmi dobrý obálka opotřebovaná dle fota

Jeden z nejslavnějších románů 19. století. Emma Bovaryová je obětí středostavovských konvencí poloviny 19. století. Jako mladou romantickou dívku ji provdali za venkovského lékaře, a ona tak příliš záhy poznává ubíjející monotónnost manželského života. Snaží se před nudou uniknout malým flirtem a marnotratnými nákupy, což značně otřese rodinným rozpočtem. Zoufalá Ema tvrdě doplácí na svou naivitu, ocitá se v dluzích a marně hledá schůdné řešení..
Jeden z nejznámějších románů Flaubertových, úspěšný i ve zfilmované a divadelní podobě. Je založen na skutečné události a třebas už víc než stoletý (poprvé vyšel r. 1857), je stále ještě působivou studií ženské duše a manželské nevěry. Zamýšlí se nad nimi v příběhu tragicky skončivší hrdinky, ženy venkovského lékaře, která v milostném dobrodružství hledá lék proti rozčarování z manželství a naplnění svých romantických životních snů.
Cena 60,-Kč + poštovné
Brno

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7226)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01