celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 559

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ohýbačky, zakružovačky plechu.

Ruční ohýbačka typ zrf-m 3750/1,0 mm dachdecker

Číslo inzerátu: 2976710
inzerát vložen: 23.1. 2017 13:29
Ruční ohýbačka je určena k ručnímu řezání a ohýbání plechů se zachováním parametrů zadaných výrobcem. je vyrobena z oceli nejvyšší kvality, natřená práškovým lakem. příslušenství a drobné součástky jsou chráněny před korozí zinkem. ohýbačka je zkonstruována tak, aby bylo možné opravit jednotlivé díly. tato konstrukce umožnila dosažení velmi vysoké pevnosti ohýbačky. ohýbačka má také několik nastavení mechanických prvků jako: úhel náklonu přítlačné lišty, přítlačná síla přítlačné lišty a nastavení symetrie polohy lišty vůči spodní liště. kruhový nůž může během řezání plechu zůstat ve vodicích lištách na kraji ohýbačky bez nutnosti jeho odložení. všechny prvky konstrukce ohýbačky jsou seřízeny a není nutné je seřizovat.
vybavení:
1. kruhový nůž
ostří nožů (válečky) jsou vyrobeny z vysoce legované oceli ( max. tloušťka řezaného ocelového pozinkovaného plechu je 0,80 mm).hmotnost – 5 kg. pokud dojde k opotřebení starých válečků, lze také zakoupit nové.
2. kotouč pro ohýbání úhlu – umožňuje ohýbání plechů pod úhlem v rozmezí 0° až 161°. měřicí kotouč umožňuje rychlé nastavení úhlu nebo provedení ohnutí plechu pod libovolným úhlem při jedné nebo několika kusech bez nastavení úhlového dorazu.
3. zadní stůl vybavený podpěrami (1000 mm) - umožňuje položení plechu a jeho volné posunování. může sloužit jako místo pro odkládání tabulí plechu. je vybaven měřítkem, které umožňuje přesné nastavení ohýbaného a řezaného plechu. nosnost stolu činí 200 kg.
na každou ruční ohýbačku pro pokrývače poskytujeme 12-měsíční záruku!
možnost platby při odběru.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3144)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01