celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1006

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Sběratelství » Ostatní » 17 porcelánových amforek-sbírka, zn. DUX 

17 porcelánových amforek-sbírka, zn. DUX

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

17 porcelánových amforek-sbírka, zn. DUX

Číslo inzerátu: 2976756
inzerát vložen: 15.1. 2019 16:07
Nabízíme v perfektním stavu sbírku 17 ks porcelánových amforek značky dux, made in czechoslowakia. každá má jiný dekor a jsou výšky 14 cm. jejich stav a provedení, to vše je zřejmé z připojených snímků. upřednostňujeme osobní odběr s možností si sbírku prohlédnout a nekupovat jen tak podle fotek. pokud jste však z daleka, je možno se dohodnout na zaslání dobírkou zásilkovou službou. přepravné a balné činí + 200 kč k ceně za nabízenou sbírku.
amforky jsou k dispozici na naší provozovně chalupářský bazar - použité zboží a nábytek z dovozu, zprostředkování prodeje, v jihlavě, křížové ulici č. 19, kde máme otevřeno: pondělí až pátek 10-12 a 14-17 hod.v jinou dobu, jen po předchozí dohodě. informativně připojujeme i snímky z naší druhé provozovny - chalupářský bazar-použité zboží a nábytek z dovozu, zprostředkování prodeje, který máme v litohošti u pelhřimova a kde je otevřeno pouze v neděli a to od 13-16 hod. v jiný termín i zde platí, že jen po předchozí dohodě. u nás je vždy si čeho vybírat!!!

jednotlivé vázičky jsou po 200 kč.112

zákon

ze dne 16. března 2016

o evidenci tržebinformační povinnosti

§ 25

informační povinnost poplatníka

(1) poplatník je povinen mít na místě, kde se běžně uskutečňují evidované tržby, umístěno informační oznámení, které je dostatečně viditelné a čitelné, pokud to nevylučuje povaha věci. informační oznámení je poplatník povinen umístit na internetové stránky, na kterých jsou nabízeny zboží nebo služby.

(2) obsahem informačního oznámení jea)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režimu, nebo
b)
text ve znění "podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. příjemce tržby eviduje tržby ve zjednodušeném režimu, tzn. je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně nejpozději do 5 dnů.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby ve zjednodušeném režimu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5125)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01