celkem inzerátů: 10 460  |  inzerce za 24 hodin: 254

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ohýbačky, zakružovačky plechu.

Ohýbačka plechu 3150 / 0,8 platba na dobirku video

Číslo inzerátu: 2977305
inzerát vložen: 23.1. 2017 13:28
Ruční ohýbačka je určena k ručnímu řezání a ohýbání plechů při dodržení parametrů, které uvádí výrobce. je vyrobena z oceli nejvyšší kvality, natřená práškovým lakem. příslušenství a drobné součástky jsou chráněny zinkem proti korozi. ohýbačka je konstruována tak, aby bylo možné upravovat nastavení jednotlivých součástek. tato konstrukce zajišťuje, že je ohýbačka velmi pevná. ohýbačka je vybavena také několika mechanickými součástkami, které lze nastavit. např.: úhel sklonu přítlačné lišty, sílu přítlaku přítlačné lišty a nastavení symetrie polohy lišty vůči spodní liště. kruhový nůž během řezání plechu může zůstat ve vodících lištách na kraji ohýbačky, aniž by bylo nutné ho odkládat. všechny součásti konstrukce ohýbačky jsou nastaveny a není nutné je nastavovat.
poznámka: cena stejném ohybacky! ohybacka se standardním vybavením (1-7) - 1550 euro!

standardní vybavení námi vyráběných ohýbaček pro pokrývače:
1. kruhový nůž – ostří nožů (kroužky) je vyrobeno z vysoce slitinové oceli (max. tloušťka řezaného ocelového pozinkovaného plechu je 0,80 mm). životnost nožů je přibližně 25 km řezaného plechu o tloušťce 0,5 mm. nože lze opakovaně brousit. konstrukce nožů je velmi pevná, vyrobená z oceli, která je povrchově upravena práškovým nátěrem. hmotnost - 5 kg. v případě opotřebení starých kroužků lze dokoupit nové.
2. stůl opatřený opěrami (1000mm) – umožňuje položit plech a volně s ním manipulovat. může sloužit jako místo pro odkládání tabulí plechu. je vybaven stupnicí, která umožňuje přesné nastavení ohýbaného nebo řezaného plechu.
3.kotouč pro ohýbání úhlu – umožňuje ohýbat plech pod úhlem od 0° do 150°. měřící kotouč umožňuje rychlé nastavení úhlu nebo ohýbání plechu pod libovolným úhlem pro jeden nebo několik kusů bez nastavení úhlového dorazu.
4. jednopolohový omezovač úhlu ohýbaného plechu - úhel ohnutí 0-150 stupňů. umožňuje po vstupní nastavení a zablokování omezovače úhlu v rozsahu 0-150 stupňů opakované ohýbání plechů při sériové výrobě.
5.přední opěry – umožňují nastavit šířku řezání na čelní straně ohýbačky. konstrukce opěr umožňuje jejich otáčení o 180° a jejich návrat do stejné polohy. velmi vhodné pro sériové řezání plechů. čelní omezovače se používají při opakovaných činnostech. udržují stejný rozměr délky řezaného plechu. rychlé a přesné měření řezaného plechu lze dosáhnout použitím nainstalované míry.
6.pojízdná soustava ohýbačky – otáčecí kolečka s brzdou umožňují pohodlně posunovat celou ohýbačku.
7.hladicka felcu – pohodlný, velmi rychlý nástroj, který slouží pro přesné zatlačení ohnutého falcu v jednom pracovním cyklu. ideální pro estetické dokončování okapů a okapnic. uzavírá falc a zanechává slzu, neláme plech, nepoškozuje povrch. pracovní součástkou je soubor 4 soustav tvarovacích válců s kaskádovým uložením, které postupně zvyšují přítlak. poslední soustava s nastavitelnou šířkou mezery umožňuje používat nástroj pro plechy s různou tloušťkou a dosahovat požadované přesnosti.
dodatečné vybavení pokrývačské ohýbačky typu zrd (placená zvlášť):
11. ctyřnásobný omezovač ohýbaného plechu v rozsahu 0-150 stupňů - opakované ohýbání plechů ve čtyřech pozicích od 0-150 stupňů. opakovaného ohýbaní úhlů dosáhneme ručním nastavením úhlu ohýbaného plechu na omezovači. (185€)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3144)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01