celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 367

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Služby » Právo a Finance » Půjčky, úvěry » Nová nabídka pro podnikatele, proplácíme faktury vydané 

Nová nabídka pro podnikatele, proplácíme faktury vydané

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Půjčky, úvěry.

Nová nabídka pro podnikatele, proplácíme faktury vydané

Číslo inzerátu: 2979207
inzerát vložen: 2.5. 2016 11:28
Nová nabídka pro podnikatele. Čekáte dlouho na úhradu faktur od odběratele? Potřebujete na tu dobu sehnat další peníze aby jste měli na materiál, naftu a provoz firmy?

Máme pro podnikatele a firmy novou nabídku. Umíme financovat vydané faktury i bez jakékoliv zástavy.Dále nabízíme půjčky pro podnikatele a firmy až do 800.000,- bez zajištění, s doložením 2 posledních daňových přiznání, důležitý je váš obrat.
Pro podnikatele podnikající méně než rok nabízíme půjčku až 60.000,-. I pro cizince s trvalým pobytem.Dále nabízíme podnikatelům levé úvěry na zástavu jak nemovitostí, tak movitých věcí, např. auto, strojní vybavení, technické věci a pod.Možnost několika variant, např. stálé měsíční splátky s pevným úrokem, nebo až 2 roky nesplácíte nic a po uplynutí sjednané doby uhradíte celý úvěrvčetně úroků naráz - skvělý překlenovací úvěr pro podnikatele.

Levný úvěr s bankovním úrokem je rychlé a levné řešení vašich finančních problémů.
Volejte každý den.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3522)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01