celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1643

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Luxusní rodinný dům - Štěnovický Borek 

Luxusní rodinný dům - Štěnovický Borek

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Luxusní rodinný dům - Štěnovický Borek

Číslo inzerátu: 2980969
inzerát vložen: 2.5. 2018 17:44
Naše společnost vám zprostředkuje prodej luxusního rodinného domu o celkové podlahové ploše 722 m2, nacházející se ve štěnovickém borku. jedná se o cihlový dům, ve kterém je 13 obytných místností, 3 koupelny a 7 toalet. v domě se taktéž nachází přelivový vyhřívaný bazén o objemu 35m3, který je 1,5 m hluboký. v suterénu je umístěná prostorná dvougaráž, strojovna bazénu, odvětrávaný trezor a technická místnost, ve které se nachází tepelné čerpadlo, akumulační nádrž, plynový a dřevoplynový kotel. v 1.np o rozloze 248 m2 je obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň s vestavěnými spotřebiči, pracovna, koupelna s wc, bazén a velká vchodová hala, kde jsou dřevěné schody vedoucí do 2.np. ve 2.np se dále nachází šatna, ložnice s terasou, pokoj s terasou, koupelna s wc a společenská místnost ve které jsou schody vedoucí do 3.np. celý dům má vytápěné podlahy pomocí výměníkového radiátoru, který dále umožňuje i chlazení. zdroj vody pak zajišťují dvě kopané studny a dva vrty s kojeneckou vodou. dům stojí na pozemku o rozloze 13.871 m2 společně se zahradním domkem, skleníkem a samostatným sklepem, kde je možné uskladňovat například brambory, ovoce a zeleninu. k domu je možné přikoupit sad o rozloze 19.468 m2. dům je vhodný jako vícegenerační nebo jako zázemí zahraniční firmy, případně, vzhledem k umístění na samotě, využitelný též ke zřízení herny, kasina, případně nočního klubu s možností ubytování. doporučujeme prohlídku.
videoprohlídka - https://www.youtube.com/watch?v=u-ex6jekhom

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01