celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 398

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Měřicí přístroje.

Rotační laser RL 25 profi

Číslo inzerátu: 2985010
inzerát vložen: 8.7. 2016 07:41
Prodám použitý profi rotační laser RL 25 v dobrém stavu minimálně používán 90% času ležel ve skříni.Koupeno v Geodis Brno. Kompletní příslušenství viz.foto.Místo odběru Brno venkov Pozořice případně Brno. Nebo poštou za poštovné.
Nivelace, provážení, svislé vytyčování
Funkce lze snadno a rychle zaměňovat pouhým postavením nebo položením přístroje
Rychlé urovnání
Jedinečný způsob urovnání přístroje pro nivelaci
Rychlé nastavení pro svislé směry
Pomocí podlahové podložky
Kompaktní konstrukce
Malý a lehký, snadno přenosný přístroj
Vodotěsný
Speciální těsnění proti dešti
Jednoduchý urovnávací systém
Z důvodů snížení nákladů a žádných mimořádných nároků na přesnost není RL-25 vybaven žádným automatickým kompenzátorem. Na přístroji jsou umístěny dvě alhidádové libely, které se urovnávají šroubem umístěným přímo pod libelou a kterým se otáčí v tom směru, ve kterém je potřeba libelu posunout.

Scanování
Scanování je patentovaná funkce, která se aktivuje vložením odrazového terčíku do dráhy rotujícího světelného paprsku. Rotující hlava se zastaví a paprsek začne scanovat (sledovat odrazový terč). Během scanování se vytvoří jasný a plný světelný pruh, který umožňuje snadno označit jeho pozici.

Zastavení parsku
V případě, že jsou pro vytyčování použity pevné body a je nutné přesně zacílit na tento bod umožňuje RL-25 zastavení rotační hlavy a pootočením přesně zacílit na požadovaný bod. Funkce zastavení paprsku je také při kontrole pravoúhlosti vertikálního paprsku ke vztažné přímce.

Laserový senzor LS-70
S použitím laserového senzoru LS-70 je možné prodloužit dosah laserového paprsku a provádět práce i na otevřeném staveništi, jako je například usazování bednění, betonáže podlah ap.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3731)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01