celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 426

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Ostatní » Kapesní mikroskop s LED osvětlením 60x ZOOM iPhone 

Kapesní mikroskop s LED osvětlením 60x ZOOM iPhone

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Kapesní mikroskop s LED osvětlením 60x ZOOM iPhone

Číslo inzerátu: 2989497
inzerát vložen: 12.6. 2016 23:58
Prodám kapesní mikroskop s LED osvětlením 60x ZOOM iPhone 6 Plus (vhodný i na iPhone 6S Plus). Velmi zachovalý, pár krát použitý. S tímto mikroskopem, uvidíte nejmenší škrábnutí nebo otisk prstu na ruce,i ty nejmenší detaily. Uvidíte mnohem víc, než je možné pouhým okem. Kompaktní velikost umožňuje vzít si mikroskop kamkoliv půjdete. Můžete použít v oblastech jako: mikroelektronika, šperky, mince, biologie nebo servis mobilních telefonů. Zvětšení je ideální pro všechny oblasti, které vyžadují přesné vizuální zaměření.Mikroskop vybaven LED podsvícením, kterým osvětlíte pozorovaný předmět. Mikroskop je vybaven diodami LED, jednou z nich je s UV světlem - tím si můžete prohlédnout pravost bankovek. Napájení: 3 x LR 1130 (součást balení). Rozměry: - délka 3,5 cm - šířka: 4 cm. Barva: stříbrná. Možný osobní odběr v Dětmarovicích, okres Karviná, anebo zaslání poštou jako křehké - pouze při platbě předem (špatné zkušenosti s kupujícími). Pište kdykoliv, volejte po 10. hodině.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6708)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01