celkem inzerátů: 10 441  |  inzerce za 24 hodin: 1421

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Skříně, komody » Velká šatní skříň ikea pax s posuvnými dveřmi - sleva 

Velká šatní skříň ikea pax s posuvnými dveřmi - sleva

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Skříně, komody.

Velká šatní skříň ikea pax s posuvnými dveřmi - sleva

Číslo inzerátu: 2993761
inzerát vložen: 28.6. 2016 21:06
Prodám velkou a vybavenou šatní skříň IKEA - systém PAX. Tento konkrétní design už není v prodeji, ale rozměry jsou standartizované jako skříně prodávané v současnosti. Výška 236 cm, šířka 200 cm a hloubka 60 cm. Rám skříně je dekor bříza a posuvné dveře jsou kombinací hliníkového rámu a plastu napodobující sklo. Upřímně zrovna tento materiál nám přišel velmi praktický do dětského pokoje, kde zatím skříň máme - přišel mi více bezpečný než sklo a i samotné dveře jsou pro montáž lehčí. V současné době jsou na dveřích samolepky a zbytky samolepek - ty při prodeji odstraním. Jinak bez vad. Vnitřní vybavení je bohaté, police, šatní tyč a výsuvné koše. Viz obrázky. Skříni chybí zadní tenoučká stěna - měla jen fci estetickou. Skříň jsme již jednou stěhovali a při druhé motáži jsme tam tu zadní stěnu už nedali - bez problémů drží i bez ní. Zohledněno v ceně. Skříň bude volná na konci července, kdy kompletně předěláváme dětský pokoj. Nutná vlastní demontáž a odvoz (Roztoky u Prahy). Při demontáži může manžel pomoci. K dipozici mám ještě původní manuál z Ikey na montáž. Jakékoliv dotazy ráda zodpovím.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 37)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01