celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Nově kupovana 2 kombinace mutsy 4 rider 

Nově kupovana 2 kombinace mutsy 4 rider

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Nově kupovana 2 kombinace mutsy 4 rider

Číslo inzerátu: 2993987
inzerát vložen: 29.6. 2016 20:44
Dnes po 1 diteti, velmi zachovaly stav v krasne hrasko vezelene a hnede barve + original doplňky – 5 500,-Kč. Preferuji osobní odběr v Brne, ale po domluvě i poštou dle tarifu české pošty. Lze zakoupit jen jednotlivé části: podvozek 3.000,-, korba 1.500,-, sport.nástavba 2.000,- . Při koupe vsetkych casti zvýhodněna cena za komplet - 5 500,-Kč.
Jedná se o komplet, který se skládá z 1) hluboké korby (barva active coffee) a ze 2) sportovní korby (barva team green). Kočárek má velká nafukovací natáčecí kola o 360 stupňov s možností aretace. Velmi dobře se s ním manipuluje a projede i velkou vrstvu sněhu či náročný terén. Je hodne stabilný. Kočárek se velmi jednoduše skládá. Rukojeť je kožená a výškově nastavitelná. Sportovní i hlubokou korbičku lze otočit jak po směru, tak proti směru jízdy. Sportovní kočárek Mutsy má sluneční stříšku která je vybavena průhledným okénkem, kterým můžete sledovat dítě a v případě potřeby ho lze uzavřít. Samostatně lze polohovat opěrku zad a podpěrku nohou. Součástí kočárku i originální pláštěnka Mutsy s praktickým zipem i v její strede na větráni v uzavřených prostorách a brání zamĺžení z vnútra kočárku, velký nákupní koš ktorý unese mnoho kil nákupu a dá se pripevnit na podvozek, pumpička na kola a úplne nové náhradní přední kolo ještě v obale. Kočárek je ve velmi dobrém stavu, po jednom dítěti.
Navíc: zimní fusak Mutsy do hluboké korby který ladí s korbou (barva active coffee)
Preferuji osobní odběr v Brne.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01