celkem inzerátů: 10 514  |  inzerce za 24 hodin: 448

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Prodám karavan domácí výroby pro 4 osoby 

Prodám karavan domácí výroby pro 4 osoby

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Prodám karavan domácí výroby pro 4 osoby

Číslo inzerátu: 2996096
inzerát vložen: 9.7. 2016 23:04
Prodám menší karavan domácí výroby r.1988,délka boudy 4 metry,krásný,čistý,vonavý,do kterého nezatéká.Karavan je pro 4 osoby.Proti dveřím jsou dvě palandy,pod kterýma je ůložný prostor.Vedle paland je šatní skřín a měnič s jističem.Vlevo za dveřmi umyvadlo s tekoucí vodou a s přenosným wc.Vpravo kuchynka s plyn.dvouvařičem a dřezem.Nad ní skřínka na hrnky,kafe...atd.Pod ní 2 kg plynová bomba a 35 l nádrž na vodu.Naproti skřínky na nádobí a autoledničku na 12v.Vpředu skládací stůl a sezení,nebo letiště pro dva dospělé.Pod ním ůložné prostory na každé straně.Karavan je vybaven horkovzdušným benzínovým webastem k přitápění.Je zde 220v i rozvod 12v,o který se stará rok starý měnič.Všude led osvětlení.Ke karavanu je doma dělaný předstan a fungl nová markýza Fiamma F35 v hodnotě 9500,-.Na oji je držák na dvě kola a rezerva.Bržděno je kyvadlovou a ruční brzdou.Všude jsou dvojité kouřové skla s žaluziema a záclonkama.Momentálně jsem dodělal nové vyztužení podlahy a novou deskou.Celá renovace a více fotek na rajčeti:hyry2.Ke karavanu přidám dvě starší obuté kola a plachtu na zakrytí.Stk do 6/18.Cena je za komplet. Prodávám z důvodu potřeby většího.Jsem druhý majitel.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02