celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Horská kola, MTB » Zánovní horské kolo skoro nejeté. Velkost 26 Je jako nové 

Zánovní horské kolo skoro nejeté. Velkost 26 Je jako nové

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Horská kola, MTB.

Zánovní horské kolo skoro nejeté. Velkost 26 Je jako nové

Číslo inzerátu: 2997574
inzerát vložen: 17.7. 2016 12:23
Prodám asi rok staré kolo,téměř nejeté. Kolo není poškrábané nemá skoro žádné oděrky. Vše na kole je téměř nové řetěz, blatníky, pláště. Kolo má stojánek,blatníky,odrazku v předu na řídítkách bílou. odrazku pod sedlem červenou,další ve výpletu na každém kole jednu. Také má stojánek a blatníky. Přehazovačka má 18 rychlostí.Brzdy brzdí bez problémů. Kola nehází do stran ani na výšku jsou pěkně kulatá.Sedlo i řídítka jsou polohovatelné na výšku.Kolo je vhodné pro menší i větší postavu do 185 cm. Nebo menší postavu hádám tak 150 cm. Zájemce se může přijet na kole projet pěkná pohodlná jízda. Na kolo dávám po dohodě 1 rok záruku jako na použitou věc. Obchodní podmínky pošlu mejlem. Kolo není kradené ověřováno na policii .

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6044)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01