celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 457

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Horská kola, MTB » Horské kolo celo odpružené velikost 26 

Horské kolo celo odpružené velikost 26

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Horská kola, MTB.

Horské kolo celo odpružené velikost 26

Číslo inzerátu: 2997580
inzerát vložen: 17.7. 2016 13:05
Zánovní Horské kolo velikost 26 Lepší celo odpružený rám. Kolo je používáno jezdím na něm vyzkoušeno. Kolo jak pro pány tak i pro dámy. Kolo bylo pravidelně servisováno a udržováno dobrý stav bez investic. Kolo má nové pláště značky kenda. Ve výpletu odrazky 4 kusy. Další odrazky pod sedlem červená. Nové rohy na řídítkách,blatníky plast. Kolo má přední odpruženou vidlici krásně péruje.Zadní tlumič pro odpružení zadního kola. Brzdy jako nové.Kola jsou obě pěkné kulatá. Kolo má stojánek. Zvonek. Přehazovačku 24 rychlostní shinamo. Řadí dobře na jedno cvaknutí. Na kole jsou i světla dokonce na dinamo. Ty ale nesvítí dají se ale snadno opravit asi jen žárovky to chce nové.Na vrchu rámu kola malé oděrky na laku od bot.Lze opravit dekorační tužkou. Kolo je použité, obchodní podmínky pošlu mejlem. Na kolo po dohodě dávám 1 rok záruku na použité věci. Na kole se dobře jezdí pohodlná jízda. Pořizovací cena kolo byla asi 11000 korun. Staří kola je asi 4 roky. Zájemce se může přijet projet.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6044)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01