celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 453

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Kříženci » Čekají na kočičí domov 

Čekají na kočičí domov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kříženci.

Čekají na kočičí domov

Číslo inzerátu: 3000282
inzerát vložen: 29.7. 2016 22:00
3 krásná zdravá koťátka porodila přitoulaná kočička naštěstí u hodných a zodpovědných lidí - kočička už je po kastraci, stejně tak její rezavobílý brácha, kterého se také ujali, po té co ho kousek od nich srazilo auto, takže tito dva, asi roční, šťastlivci už domov mají. prcky si už ale nechat nemohou a proto jim musíme, společnými silami, najít podobně krásný a milující domov.
lotinka - je klikařka na barvu, má britský fon gen, je stříbřitě šedo bílá s puntíky na bocích, má krásné tmavo žlutohnědé oči, mazlinka, hravá, zdravá, odčervená, vhodná do bytu i domku na bezpečném místě
štuclík - mourovanobílý kocourek - po mamince, má bílý obličej, je zdravý, hravý mazlík, taktéž vhodný do bytu i domku na hezkém místě
bambulka - mourovanobílá kočička, největší mazlinka, vhodná do bytu i domku a hlavně k hodným kočičím lidem
všichni tři, zdraví a hraví mazlicí kočičí kamarádi na vás čekají ve strakonicích v depozitu chlup nechlup. tel.607707537.moc děkujeme.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1193)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01