celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1008

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Kříženci » Black and White 

Black and White

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kříženci.

Black and White

Číslo inzerátu: 3003649
inzerát vložen: 15.8. 2016 21:04
Snížek - asi 9-ti týdenního mazlivého kocourka, čistě bílého, našla na ulici hodná paní a vzala ho do bezpečí svého domu. Nechat si ho ale nemůže a tak mu hledáme bezpečný a odpovědný domov u moc hodných lidí, je zdravý, čistotný a hravý.
Sazička - asi 10-ti týdenní kočička, celá černá, byla nalezena u silnice v Habeši, po té co ji lízlo projíždějící auto, měla velké štěsí v neštěstí -právě šla kolem slečna a vše viděla, vzala ji k nám do bezpečí, byla ošetřena u veterináře a zdá se vše být v pořádku, má jen odřená záda, je čistotná a hravá.
Oba dva se nachází ve Strakonicích v depozitu chlup nechlup a moc jim to spolu sluší -black and white. Jsou vhodní spíš do bytu, bílé kočičky jsou často hluché, ale Snížek pravděpodobně slyší, takže i domek na bezpečném místě by pro ně byl bezva. V případě zájmu pište, ať brzo najdou svůj domov, děkujeme. Dita 607707537.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1193)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01